Odlična suradnja

Nakon prakse u Norveškoj studente čeka posao u Đuri

đuro đaković (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/3
07.03.2013.
u 19:54

Ovaj program stipendiranja jedinstven je po tome što uz izdašne stipendije izvrsnim studentima omogućuje i pohađanje semestra na prestižnom norveškom sveučilištu te obavljanje prakse u globalnoj, visoko tehnološkoj tvrtki Kongsberg.

Đuro Đaković grupa i društvo Kongsberg Protech Systems iz Norveške i ove godine traže najbolje prvostupnike fakulteta tehničkih smjerova pa su objavili novi natječaj za stipendiste na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje i Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu.

Na predstavljanju ovogodišnjeg natječaja za stipendiranje u Slavonskom Brodu bili su predstavnici obiju kompanija i prošlogodišnji stipendisti. Ovaj program stipendiranja jedinstven je po tome što uz izdašne stipendije izvrsnim studentima omogućuje i pohađanje nastavnog semestra na prestižnom norveškom sveučilištu te obavljanje stručne prakse u globalnoj, visoko tehnološkoj tvrtki Kongsberg. Nakon stjecanja profesionalnog iskustva u Norveškoj, stipendiste čeka osigurano primjereno radno mjesto u Đuro Đaković grupi.

– Uspješan projekt započet prošle godine nastavljamo i proširujemo. Izvrsnim studentima nudimo mogućnost stjecanja dodatnog teoretskog znanja na jednom od najprestižnijih tehničkih sveučilišta u Europi te praksu u jednom od najznačajnijih tehnoloških inovatora u sektoru. Na ovaj način osposobljavamo visokokvalificirane kadrove kojima namjeravamo graditi budućnost kompanije te širiti svoje poslovanje na nove visoko tehnološke proizvode kojima ćemo osvajati nova tržišta – rekao je Tomislav Mazal, član uprave Đuro Đaković grupe.

>>Dolenčev izum za Liebheer proizvodit će u Đuri Đakoviću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije